SMS chat operator?
Dit betekent sms'jes beantwoorden via je computer tegen betaling. Er zijn vele soorten sms diensten, maar wij beperken ons tot de erotische sector. Om dit werk te doen moet je wel in bezit zijn van een rijke fantasie en het liefst zo snel mogelijk in correct Nederlands kunnen typen.

Is dit wel iets voor jou?
Denk van te voren goed na of dit echt wel iets voor jou is. Niet elk sms'je zal erotisch getint zijn en kan ook over de dagdagelijkse dingen des levens zoals werk en het avondeten, maar je zal wel mee moeten gaan in de wensen van de klant die jou sms't. Je moet beschikken over een goed inlevingsvermogen en de klant een goed gevoel bezorgen. Naast een goed inlevingsvermogen heb je dus een goede portie fantasie nodig en mag je zeker niet bang zijn voor erotische sms gesprekken.

Om dit te kunnen doen moet je in het bezit zijn van een PC met internetverbinding. Je krijgt van ons verwijzing naar een webpagina waarop je kan inloggen met een pincode en paswoord. Eenmaal in ons chat-programma kan je de berichten, die de klanten gestuurd hebben, beantwoorden. Tevens ontvang je van ons ook een handleiding waarin je de werking van het systeem uitvoerig wordt uitgelegd.
De uitbetaling is afhankelijk van je ratio (stel je hebt 100 berichten verstuurd en je krijgt daar 94 antwoorden op terug dan heb je een ratio van 94%):

De uitbetaling gebeurt volgens volgende staffel:

Verder werken wij ook met nacht- en weekendtarieven, elke weekdag vanaf 00.00 tot 05.00 's morgens betalen wij standaard 0.15 eurocent per beantwoord bericht. In het weekend betalen we heel de dag aan 0.15 eurocent per beantwoord bericht.
Ook is er de mogelijkheid om MMS-sen te versturen, deze worden betaald aan 0.07 eurocent per verzonden MMS.Er wordt wel met een planning gewerkt, maar deze is op basis van de uren en dagen die je zelf opgeeft, dus eigenlijk bepaal je zelf wanneer je wilt werken. Je dient je wel te houden aan de tijden die afgesproken worden. Alles verloopt officieel, dit wil dus zeggen dat alle inkomsten aangegeven dienen te worden aan de belastingen. De verdiensten worden 1 keer per maand uitbetaald en dit is altijd in het begin van een nieuwe maand. Na de uitbetaling ontvang je van ons ook een commissie nota waarin je al je prestaties kunt terugvinden die u de maand daarvoor hebt gepresteerd.