Je werkt van thuis en je kiest zelf hoeveel uren en wanneer je wilt werken!
Je moet ofwel een vaste telefoonlijn hebben, ofwel een internet verbinding. Als je via internet wil werken moet je een head setje hebben (koptelefoon met microfoon) voor je pc zodat je met de klanten kunt spreken. Het blijft bij spreken, er komt geen webcam aan te pas.
Onze lijnen zijn 24u op 24u open en je kunt jezelf inschakelen en uitschakelen. Je werkt dus enkel wanneer je dat zelf wil!

-Via de vaste telefoonlijn:

Wij geven je een zonaal telefoonnummer en een persoonlijke pincode. Op het moment dat je beschikbaar bent bel je vanaf je vast toestel naar het zonale nummer, je toetst je pincode in en je activeert het systeem. Vanaf dat ogenblik ben je bereikbaar en als er een klant is die jou wil spreken dan belt onze centrale naar jouw toestel. Dit wil zeggen dat jouw telefoonnummer NIET zichtbaar is voor de klant en dat deze gesprekken voor onze rekening zijn vermits wij jou opbellen. Als je de telefoon opneemt geven wij je nog een signaaltje dat wij het zijn zodat je je daar kan op instellen. Vanaf het moment dat je de klant aan de lijn hebt verdien je geld. Dus hoe interessanter jezelf bent voor een klant des te langer zal hij bij jou blijven en des te meer kan je verdienen.

-Via internet (telefonie):

Wij sturen jou een klein programma dat je op je computer zet en dat je zal toelaten om met onze klanten te praten. Jij blijft zelf anoniem, de klanten kunnen jouw internetadres NIET zien.
Als je wilt werken open je het programma en je geeft je persoonlijke pin en login in.
Vanaf dat ogenblik ben je bereikbaar en als er een klant is die je wil spreken dan geven wij een geluidssignaal op je pc zodat je weet dat er een klant is. Je neemt het gesprek aan en vanaf dan is het aan jou! Vanaf dan verdien je geld! Dus hoe interessanter dat jij bent voor de klant, des te langer hij bij jou zal blijven en des te meer zal je kunnen verdienen.

Je bent enkel bereikbaar voor onze klanten als jij jouw box geactiveerd hebt.
De dagen en uren dat je box actief is mag jezelf bepalen. Echter hoe langer je box actief staat, hoe meer kans je maakt om een doorschakelgesprek te ontvangen en geld te verdienen. Het doorschakelen gebeurt verder automatisch via onze computer. Jouw nummer blijft altijd onbekend. Je blijft dus ten alle tijden volledig anoniem.


In het doorschakelsysteem voer je enkel livegesprekken met mannen en/of vrouwen. Om dit te kunnen doen, krijg je van ons een pincode en een boxnummer. De eerste keer dat je inbelt moet je eerst een advertentie inspreken waarin je jezelf (je alias) voorstelt. De klanten krijgen deze advertentie dan te horen als ze je box beluisteren. Het is de bedoeling dat je dit zo aantrekkelijk mogelijk inspreekt. Hoe aantrekkelijker je dat doet, hoe meer kans je maakt dat de klanten jouw advertentie eruit zullen kiezen.

De uitbetaling van het doorschakelsysteem is als volgt:

PROFESSIONELE OMKADERING

Voice-Master stelt je tools ter beschikking zodat je jouw tijd optimaal kan benutten.

UITBETALING

Alles verloopt officieel! Je moet je inkomsten zelf aangeven bij de belastingen.

De verdiensten worden 1 keer per maand uitbetaald. Dit is altijd in het begin van de maand volgend op de geleverde prestaties. Na de uitbetaling ontvang je van ons ook een commissienota waarin je al je prestaties, die je in de betreffende maand hebt gepresteerd, kunt terugvinden.

Geïnteresseerd?

Druk hiernaast op "Contracten". Vul jouw gegevens in op het formulier en druk het contract af. Onderteken op pagina 4 onder "De opdrachtnemer". Parafeer alle overige pagina's. Voeg er een duidelijk leesbare copie bij van je identiteitskaart (controle op leeftijd +18 jaar). Stuur het contract + de copie van je identiteitskaart per post op naar:

Van zodra wij de ondertekende documenten ontvangen zal onze verantwoordelijke telefonisch contact met je opnemen. Je ontvangt dan de nodige pincodes en krijgt extra uitleg, zodat je direct van start kunt gaan.